Naš lanac snabdevanja

Direktno snabdevanje od strane naših partnera

Lanac snabdevanja za čaj je poseban po tome što je njegovo poreklo iz mnogo različitih delova sveta. Za raznovrsne mešavine čaja TEEKANNE, dobijamo oko 300 sirovina od preko 150 dobavljača iz 50 različitih zemalja. Nasuprot većini drugih kompanija, koje dobijaju već gotove mešavine čaja preko veletrgovaca, mi smo obično povezani dugoročnim partnerstvom sa lokalnim uzgajivačima u zemljama porekla. To nam omogučuje da direktno nabavljamo sirovine i da budemo u ličnom kontaktu sa proizvođačima, što je retko u ovoj branši.

Pošto nam je veoma bitan kvalitet naših proizvoda, uvereni smo da ova dugoročna partnerstva sa puno poverenja u najvećoj meri obezbeđuju transparentnost u našem lancu snabdevanja.

Stvaramo jedinstven kvalitet čaja

Obezbeđujemo izuzetan kvalitet našeg čaja pomoću dva faktora. Sa jedne strane, to je naše prethodno angažovanje u lancu snabdevanja, a sa druge strane činjenica da uglavnom sami proizvodimo svoje čajne mešavine.

Pri tome ne zaboravljamo da je čaj prirodni proizvod. Kako bi naši potrošači uvek dobijali čaj uobičajenog kvaliteta u svojoj šolji, neprekidno radimo na našim recepturama. Pri tome takozvani jednokomponentni proizvod, kao što je čaj od nane, koji sadrži „samo“ jednu sirovinu, može biti smeša 10 različitih žetvi iz 3 države. Na osnovu dugogodišnjeg iskustva u sastavljanju i proizvodnji čajnih mešavina, od kojih su neke veoma složene, uspevamo ciljano da upravljamo kvalitetom, i da svakog dana ispunimo visoka očekivanja osoba koje piju čaj.

Oko 50 saradnika i saradnica svakodnevno sarađuje sa našim dobavljačima i bavi se sirovinama

Fokusirani smo na vrhunski kvalitet i visokokvalitetne proizvode. O tome brine 50 saradnika i saradnica u nabavci i obezbeđenju kvaliteta, koji su svakodnevno u kontaktu sa našim dobavljačima i sirovinama. Pro tome u svim našim procesima najveća moguća transparentnost igra izuzetno važnu ulogu, jer je to jedini način da se obezbedi doslednost u pogledu porekla.

Dugogodišnja partnerstva, korektnost i transparentnost u zajedničkom radu predstavljaju naše najveće dobro

Za nas je savršeno normalno da redovno ispitujemo socijalne standarde na mestu porekla, kao i usklađenost sa njima. To znači da po potrebi možemo kritički da postupimo prema određenom dobavljaču, menjajući naše prioritete pri nabavci, i prekinemo saradnju sa dobavljačem koji ne poštuje standarde.

Ako naši veoma strogi zahtevi u nekim slučajevima nisu ispunjeni, važno nam je da to razjasnimo interno i direktno sa našim dobavljačem prema korektnom i etičkom principu. Pri tome svesno ne objavljujemo spiskove niti dajemo ocene. Jer, iza svakog broja i imena stoje ljudi. Ljudi koje podržavamo i sa kojima zajedno radimo na tome da svakog dana budemo po malo bolji. Ovu odgovornost shvatamo veoma ozbiljno.

Pročitaj više

Nabavka organskih sirovina

Partnerstva

Upotreba kolačića

Prihvatam upotrebu kolačića koji su neophodni za funkcionisanje web sajta (potrebni kolačići), kako bi mi ponudili proizvode i usluge koji odgovaraju mojim oblastima interesovanja i omogućili prikupljanje statistika (kolačići povezani sa učinkom) i pristup prilagođen proizvodima i uslugama na veb lokaciji (marketinški kolačići). Mogu da opozovem svoj pristanak u bilo kom trenutku. Ako se sa tim ne složite, ograničićemo se na osnovne kolačiće i sadržaj neće biti prilagođen vama pojedinačno. Više informacija možete pronaći ovde. Možete da promenite svoja podešavanja u bilo kom trenutku klikom na "Podešavanje kolačića" u vrhu stranice.

Podešavanja Prihvati
Cookie Settings
Potrebni kolačići
Kolačići vezani za performanse vebsajta
Marketing kolačići
Potrebni kolačići

Kolačići su neophodni za funkcionisanje našeg vebsajta i ne mogu biti sistemski deaktivirani. Tipično, kolačići nastaju kao rezultat nastojanja da sačuvamo aktivnosti prilikom Vaših servisnih zahteva, kao što su postavka privatnih podešavanja i preferencija, prijavljivanje ili popunjavanje formi. Omogućavaju adekvatno fukcionisanje Korpe za kupovinu: obradu plaćanja i pomažu menadžmentu sigurnosnih problema, kao i saglasnost kod pravne regulative. Možete namestiti da Vaš pretraživač blokira ove kolačiće ili da Vas obaveštava o ovim kolačićima. U tom slučaju, neki delovi sajta moguće da neće raditi.

Kolačići vezani za performanse vebsajta

Kolačići nam omogućavaju da analiziramo upotrebu vebsajta, sa ciljem merenja i poboljšanja njegovih performansi. U nekim slučajevima, ovi kolačići mogu da ubrzaju proces pri kome procesuiramo Vaše zahteve i pomažu nam da se zapamte podešavanja na stranicama koje ste izabrali. Ukoliko odbijete ove kolačiće, to može rezultovati preporukama koje su loše prilagođene Vašim potrebama ili sporije reagovanje samog vebsajta.

Marketing kolačići

Kolačići na našem vebsajtu mogu biti postavljeni i od strane naših advertajzing partnera. Mogu biti korišćeni za kreiranje profila Vaših interesovanja kako bi Vam prikazali relevantne reklame na drugim vebsajtovima. Funkcionišu tako što identifikuju Vaš pretraživač i uređaj. Ukoliko odbijete ove kolačiće, postoji mogućnost da budete izloženi reklamama koje nisu relevantne za Vas; ili nećete moći da se delite sadržaj na Facebook-u, Twitter-u ili nekoj drugoj društvenoj mreži. If ukoliko se prijavite za marketinške kolačiće, onda će i performance kolačići biti aktivni jer je potreban tracking za marketinške kolačiće. Ukoliko aktivirate marketinške kolačiće takođe se slažete i sa aktivacijom kolačića za praćenje (tracking).

Sačuvaj podešavanja