SVE O KOMPANIJI TEEKANNE

NAŠE OBEĆANJE KVALITETA

Izbor lokaliteta za uzgajanje

U zemljama porekla, stručnjaci iz kompanije TEEKANNE kontrolišu čitav lanac vrednosti. On počinje sa izborom optimalnog područja za uzgajanje. Presudni činioci za odabiru su klima, stanje zemljišta, osunčanost i čista voda.

Sveukupni koncept uzgajanja

Odabrani uzgajivači od stručnjaka za uzgajanje dobijaju savete i podršku u planiranju površina u oblasti uzgajanja, izboru savršenog semena i optimalnoj daljoj preradi proizvoda. Saradnici kompanije TEEKANNE na licu mesta redovno proveravaju dalje uzgajanje i žetvu. Pri tome se primenjuje sveukupni koncept uzgajanja, koji uzima u obzir čoveka, prirodu i životnu sredinu.

Savetovanje od strane kompanije TEEKANNE

Stručnjaci za uzgajanje iz kompanije TEEKANNE svojim savetima stoje na raspolaganju proizvođačima na licu mesta. Tokom višegodišnje saradnje sa našim proizvođačima i dobavljačima, razvili smo odnose pune poverenja, što pored stalne kontrole predstavlja značajan stub u izgradnji kvaliteta.

Provera strogih standarda

Dalja prerada žetve je regulisana specifikacijama i tokovima procesa standarda kvaliteta kompanije TEEKANNE. Redovno proveravamo stroge standarde vezane za životnu sredinu i higijenu. Pored toga, svi naši dobavljači su se obavezali da će se pridržavati Kodeksa ponašanja (Code of Conduct) koji pruža socijalne standarde.

Sertifikati

Pored toga, prilikom nabavke sirovina pridajemo veliku pažnju pitanju održivosti. Između ostalog, sarađujemo i sa organizacijom za zaštitu životne sredine Alijansa kišnih šuma. Fokus je stavljen na nabavku korektno tretiranih sirovina koje imaju organski certifikat.

Četvorostruka kontrola kvaliteta

Svaka sirovina prolazi četvorostruku kontrolu kvaliteta: pre kupovine, pri ulazu robe, nakon mešanja i nakon proizvodnje. Tako se u okviru obezbeđenja kvaliteta odlučuje da li uzorak odgovara visokim zahtevima kompanije TEEKANNE, i da li se može koristiti za naše proizvode.

Laboratorija kompanije TEEKANNE za kontrolu kvaliteta

Obezbeđeni kvalitet

Obezbeđenje kvaliteta i razvoj proizvoda je u kompaniji TEEKANNE posebno odeljenje sa 29 zaposlenih.

Laboratorija kompanije TEEKANNE

Pored toga, kompanija TEEKANNE ima sopstvenu laboratoriju za kontrolu kvaliteta. 12 zaposlenih godišnje izvrši više od 20.000 analiza. Laboratorija je opremljena najsavremenijim uređajima, pomoću kojih se ispituje mnogo više parametara nego što je predviđeno zakonom.

Senzorni testovi

Pored laboratorijskih analiza, sve sirovine se senzorno ispituju, odnosno, proverava se izgled, miris i ukus svake robe. Interni kontrolori čaja i naši zaposleni ispituju uzorak robe i isporučenih sirovina u celom proizvodnom lancu u Diseldorfu. Tako se obezbeđuje senzorni kvalitet proizvoda pre nego što dospe na tržište.

Kvalitet ambalaže

I sama ambalaža proizvoda TEEKANNE podleže najstrožim zahtevima po pitanju kvaliteta. Tako se za svu ambalažu koja je u direktnom kontaktu sa proizvodom koristi isključivo karton od svežih vlakana, koji ispunjava naše senzorne i laboratorijsko tehničke zahteve. Da bi se obezbedio kvalitet proizvoda TEEKANNE, sami odlučujemo o nabavci svih sirovina i pakovnih materijala.

Razvoj proizvoda

U našem razvoju proizvoda, svake godine se stvaraju mnogobrojni novi proizvodi. Ali, da bi se to desilo, više od 500 različitih uzoraka se meša i isprobava. Jer, da bi se dobio novi proizvod TEEKANNE, potrebni su mnogi činioci: Sirovine moraju biti besprekornog kvaliteta i raspoložive u dovoljnoj količini. Naravno, na kraju je odlučujući i izvanredan užitak.

„Svaki proizvod TEEKANNE ima jedinstven, neuporediv ukus. Ukus koji je uvek prepoznatljiv. Da bi i dalje bilo tako, imamo tim obučenih degustatora“.

Jerg Sakulovski
Degustator čaja

Mešavine TEEKANNE

Zahvaljujući svom školovanom čulu ukusa, stručnjaci kreiraju visokokvalitetne mešavine čajeva TEEKANNE koje uvek imaju isti ukus. Do izrade finalne mešavine, naši stručnjaci probaju stotine uzoraka sirovina.

Čaj je prirodni proizvod. Svaka žetva ima svoj sopstveni ukus.

Jedinstveni, nezaboravni ukus.

Svaki proizvod TEEKANNE ima jedinstven, neuporediv ukus. Ukus koji je uvek prepoznatljiv.

Priprema i logistika

Proizvodnja i logistika

Svi proizvodi TEEKANNE se prerađuju u posebno razvijenim mašinama TEEPACK, a zatim se do isporuke čuvaju u najsavremenijim skladištima sa visokim policama.

Sopstvene kreacije

Da bi se obezbedio kvalitet bitnih sirovina, kompanija TEEKANNE radi pretežno sa kontrolisanim uzgajanjem.

Upotreba kolačića

Prihvatam upotrebu kolačića koji su neophodni za funkcionisanje web sajta (potrebni kolačići), kako bi mi ponudili proizvode i usluge koji odgovaraju mojim oblastima interesovanja i omogućili prikupljanje statistika (kolačići povezani sa učinkom) i pristup prilagođen proizvodima i uslugama na veb lokaciji (marketinški kolačići). Mogu da opozovem svoj pristanak u bilo kom trenutku. Ako se sa tim ne složite, ograničićemo se na osnovne kolačiće i sadržaj neće biti prilagođen vama pojedinačno. Više informacija možete pronaći ovde. Možete da promenite svoja podešavanja u bilo kom trenutku klikom na "Podešavanje kolačića" u vrhu stranice.

Podešavanja Prihvati
Cookie Settings
Potrebni kolačići
Kolačići vezani za performanse vebsajta
Marketing kolačići
Potrebni kolačići

Kolačići su neophodni za funkcionisanje našeg vebsajta i ne mogu biti sistemski deaktivirani. Tipično, kolačići nastaju kao rezultat nastojanja da sačuvamo aktivnosti prilikom Vaših servisnih zahteva, kao što su postavka privatnih podešavanja i preferencija, prijavljivanje ili popunjavanje formi. Omogućavaju adekvatno fukcionisanje Korpe za kupovinu: obradu plaćanja i pomažu menadžmentu sigurnosnih problema, kao i saglasnost kod pravne regulative. Možete namestiti da Vaš pretraživač blokira ove kolačiće ili da Vas obaveštava o ovim kolačićima. U tom slučaju, neki delovi sajta moguće da neće raditi.

Kolačići vezani za performanse vebsajta

Kolačići nam omogućavaju da analiziramo upotrebu vebsajta, sa ciljem merenja i poboljšanja njegovih performansi. U nekim slučajevima, ovi kolačići mogu da ubrzaju proces pri kome procesuiramo Vaše zahteve i pomažu nam da se zapamte podešavanja na stranicama koje ste izabrali. Ukoliko odbijete ove kolačiće, to može rezultovati preporukama koje su loše prilagođene Vašim potrebama ili sporije reagovanje samog vebsajta.

Marketing kolačići

Kolačići na našem vebsajtu mogu biti postavljeni i od strane naših advertajzing partnera. Mogu biti korišćeni za kreiranje profila Vaših interesovanja kako bi Vam prikazali relevantne reklame na drugim vebsajtovima. Funkcionišu tako što identifikuju Vaš pretraživač i uređaj. Ukoliko odbijete ove kolačiće, postoji mogućnost da budete izloženi reklamama koje nisu relevantne za Vas; ili nećete moći da se delite sadržaj na Facebook-u, Twitter-u ili nekoj drugoj društvenoj mreži. If ukoliko se prijavite za marketinške kolačiće, onda će i performance kolačići biti aktivni jer je potreban tracking za marketinške kolačiće. Ukoliko aktivirate marketinške kolačiće takođe se slažete i sa aktivacijom kolačića za praćenje (tracking).

Sačuvaj podešavanja