Sve o Kompaniji TEEKANNE

Filozofija i Vrednosti

Verujemo da je čaj odraz načina života.

Čaj je za nas oduvek bio zdravo zadovoljstvo.

Mi pravimo čaj najboljeg kvaliteta još od 1882. godine.

U današnje vreme, kada je sve mnogo užurbanije nego pre, doprinos koji mi u kompaniji TEEKANNE svakodnevno pružamo, postaje sve važniji. Efekti koje možemo da postignemo uz pomoć čaja značajniji su nego ikad. Dajemo mogućnost potrošačima da žive zdravije i da uživaju i da se dobro osećaju, jer dobar ukus uvek prija.

Svako od nas može da učini svet za jedan gutljaj boljim uz samo jednu šoljicu čaja. Kada smo užurbani, smiruje nas. Kada se svađamo, miri nas. Kada ne možemo da spavamo, omogućava nam slatke snove. Čaj nas ponovo dovodi u ravnotežu. Pa ako utiče već utiče da budemo uravnoteženiji, zar ne bi mogao da učini i da svet postane mirniji?

Čajni manifest
kompanije TEEKANNE

Naše vrednosti

U međuvremenu, u predasima zajedno razmišljamo kakvi bismo želeli da budemo i gde. Verujemo da mesto, na kome svakodnevno provodimo sate kako bismo na nešto uticali i napravili razliku, treba zajedno da oblikujemo. Stvaranjem mogućnosti da kao zaposleni doprinesemo svojim idejama i da razvijemo svoj maksimalni potencijal.

Zato što: kompanija TEEKANNE pravi ČAJ , a mi činimo kompaniju TEEKANNE.

Naše kompanijske vrednosti, koje zajedno razvijano, pomažu nam u orijentaciji u svakodnevnom radu.

Stremimo najboljem

Svakodnevno stremimo postizanju što boljih rezultata i neprekidnom poboljšavanju, imajući na umu da su potrošači uvek u centru. Ciljno orijentisano, inovativno i proaktivno ponašanje osnova je našeg uspeha.

Lična odgovornost

Zaposleni u kompaniji TEEKANNE se odlikuju samostalnim i odgovornim akcijama i razmišljanjem. To nam omogućava da doprinesemo uspehu kompanije.

Partnerska saradnja

Mi u kompaniji TEEKANNE smo jedan tim. U ophođenju sa internim i eksternim partnerima, odlikuje nas snažna orijentacija ka klijentu. Dok međusobno ophođenje krase otvorenost, poštovanje i pouzdanost. Kompanija TEEKANNE pravi čaj još od 1882. godine, oslanjajući se na optimalni kvalitet. Naš tim uvek stremi ka najboljim rezultatima, suočavajući se istovremeno sa ekonomskim, ekološkim i socijalnim izazovima.

Socijalna odgovornost

Vodimo kompaniju uzimajući u obzir koncept održivosti: ravnopravno razmatramo ekonomičnost poslovanja, životnu sredinu i socijalna pitanja.

Svest o brendu

Svesni smo ogromnog značaja brenda i vrednosti brenda TEEKANNE, poistovećujemo se sa njim, svakodnevno doživljavamo vrednost brenda i doprinosimo jačanju i daljem razvoju njegovog značaja.

Održivost u TEEKANNE-u

Za nas preuzimanje odgovornosti počinje na samom izvoru

Održivost u TEEKANNE-u
Upotreba kolačića

Prihvatam upotrebu kolačića koji su neophodni za funkcionisanje web sajta (potrebni kolačići), kako bi mi ponudili proizvode i usluge koji odgovaraju mojim oblastima interesovanja i omogućili prikupljanje statistika (kolačići povezani sa učinkom) i pristup prilagođen proizvodima i uslugama na veb lokaciji (marketinški kolačići). Mogu da opozovem svoj pristanak u bilo kom trenutku. Ako se sa tim ne složite, ograničićemo se na osnovne kolačiće i sadržaj neće biti prilagođen vama pojedinačno. Više informacija možete pronaći ovde. Možete da promenite svoja podešavanja u bilo kom trenutku klikom na "Podešavanje kolačića" u vrhu stranice.

Podešavanja Prihvati
Cookie Settings
Potrebni kolačići
Kolačići vezani za performanse vebsajta
Marketing kolačići
Potrebni kolačići

Kolačići su neophodni za funkcionisanje našeg vebsajta i ne mogu biti sistemski deaktivirani. Tipično, kolačići nastaju kao rezultat nastojanja da sačuvamo aktivnosti prilikom Vaših servisnih zahteva, kao što su postavka privatnih podešavanja i preferencija, prijavljivanje ili popunjavanje formi. Omogućavaju adekvatno fukcionisanje Korpe za kupovinu: obradu plaćanja i pomažu menadžmentu sigurnosnih problema, kao i saglasnost kod pravne regulative. Možete namestiti da Vaš pretraživač blokira ove kolačiće ili da Vas obaveštava o ovim kolačićima. U tom slučaju, neki delovi sajta moguće da neće raditi.

Kolačići vezani za performanse vebsajta

Kolačići nam omogućavaju da analiziramo upotrebu vebsajta, sa ciljem merenja i poboljšanja njegovih performansi. U nekim slučajevima, ovi kolačići mogu da ubrzaju proces pri kome procesuiramo Vaše zahteve i pomažu nam da se zapamte podešavanja na stranicama koje ste izabrali. Ukoliko odbijete ove kolačiće, to može rezultovati preporukama koje su loše prilagođene Vašim potrebama ili sporije reagovanje samog vebsajta.

Marketing kolačići

Kolačići na našem vebsajtu mogu biti postavljeni i od strane naših advertajzing partnera. Mogu biti korišćeni za kreiranje profila Vaših interesovanja kako bi Vam prikazali relevantne reklame na drugim vebsajtovima. Funkcionišu tako što identifikuju Vaš pretraživač i uređaj. Ukoliko odbijete ove kolačiće, postoji mogućnost da budete izloženi reklamama koje nisu relevantne za Vas; ili nećete moći da se delite sadržaj na Facebook-u, Twitter-u ili nekoj drugoj društvenoj mreži. If ukoliko se prijavite za marketinške kolačiće, onda će i performance kolačići biti aktivni jer je potreban tracking za marketinške kolačiće. Ukoliko aktivirate marketinške kolačiće takođe se slažete i sa aktivacijom kolačića za praćenje (tracking).

Sačuvaj podešavanja