Dobar ukus prija.

Bolji svet za ovu i sledeću generaciju:
„Svakog dana za gutljajčić bolje“.

Mi u kompaniji TEEKANNE još od početka naše dugačke istorije smatramo održivost značajnom osnovom naše kompanije i našeg rada.

Za nas, održivost nije samo aktuelni trend. Štaviše, oduvek smo negovali holističku perspektivu, i s poštovanjem smo postupali sa našom životnom sredinom. Njena zaštita nam je prirodno veoma bitna, jer sklapamo, mešamo, izrađujemo i prodajemo vredne prirodne proizvode, a to su naši čajevi.

Uvereni smo da mi ljudi možemo da živimo i radimo samo u dobroj ravnoteži i harmoniji, kada je naša životna sredina očuvana, pa iz nje možemo da crpimo snagu i energiju. Zato je neophodno da održavamo zdrav odnos prema našoj Zemlji, svim živim bićima i našim bližnjima. Ali, za nas to takođe znači da svakodnevno dobro vodimo računa o nama samima i o sopstvenoj dobrobiti.

Mi u kompaniji TEEKANNE verujemo u dejstvo čaja. Verujemo da nas čini budnijim, opuštenijim i uravnoteženijim. Takođe, čvrsto smo uvereni da uz pomoć čaja svet može postati bolje mesto.

Prirodno organski

Održiv životni stil

Upotreba kolačića

Prihvatam upotrebu kolačića koji su neophodni za funkcionisanje web sajta (potrebni kolačići), kako bi mi ponudili proizvode i usluge koji odgovaraju mojim oblastima interesovanja i omogućili prikupljanje statistika (kolačići povezani sa učinkom) i pristup prilagođen proizvodima i uslugama na veb lokaciji (marketinški kolačići). Mogu da opozovem svoj pristanak u bilo kom trenutku. Ako se sa tim ne složite, ograničićemo se na osnovne kolačiće i sadržaj neće biti prilagođen vama pojedinačno. Više informacija možete pronaći ovde. Možete da promenite svoja podešavanja u bilo kom trenutku klikom na "Podešavanje kolačića" u vrhu stranice.

Podešavanja Prihvati
Cookie Settings
Potrebni kolačići
Kolačići vezani za performanse vebsajta
Marketing kolačići
Potrebni kolačići

Kolačići su neophodni za funkcionisanje našeg vebsajta i ne mogu biti sistemski deaktivirani. Tipično, kolačići nastaju kao rezultat nastojanja da sačuvamo aktivnosti prilikom Vaših servisnih zahteva, kao što su postavka privatnih podešavanja i preferencija, prijavljivanje ili popunjavanje formi. Omogućavaju adekvatno fukcionisanje Korpe za kupovinu: obradu plaćanja i pomažu menadžmentu sigurnosnih problema, kao i saglasnost kod pravne regulative. Možete namestiti da Vaš pretraživač blokira ove kolačiće ili da Vas obaveštava o ovim kolačićima. U tom slučaju, neki delovi sajta moguće da neće raditi.

Kolačići vezani za performanse vebsajta

Kolačići nam omogućavaju da analiziramo upotrebu vebsajta, sa ciljem merenja i poboljšanja njegovih performansi. U nekim slučajevima, ovi kolačići mogu da ubrzaju proces pri kome procesuiramo Vaše zahteve i pomažu nam da se zapamte podešavanja na stranicama koje ste izabrali. Ukoliko odbijete ove kolačiće, to može rezultovati preporukama koje su loše prilagođene Vašim potrebama ili sporije reagovanje samog vebsajta.

Marketing kolačići

Kolačići na našem vebsajtu mogu biti postavljeni i od strane naših advertajzing partnera. Mogu biti korišćeni za kreiranje profila Vaših interesovanja kako bi Vam prikazali relevantne reklame na drugim vebsajtovima. Funkcionišu tako što identifikuju Vaš pretraživač i uređaj. Ukoliko odbijete ove kolačiće, postoji mogućnost da budete izloženi reklamama koje nisu relevantne za Vas; ili nećete moći da se delite sadržaj na Facebook-u, Twitter-u ili nekoj drugoj društvenoj mreži. If ukoliko se prijavite za marketinške kolačiće, onda će i performance kolačići biti aktivni jer je potreban tracking za marketinške kolačiće. Ukoliko aktivirate marketinške kolačiće takođe se slažete i sa aktivacijom kolačića za praćenje (tracking).

Sačuvaj podešavanja