Održivost

TEEKANNE To je ukus čaja.

Kao četvrta generacija porodične kompanije, uvek smo imali holističko razumevanje održivog razvoja. Od 1882. zajedno delimo odgovornost od samog početka: vodimo računa o našoj celoj porodici počevši od proizvođača čaja, zaposlenih i naših potrošača. Naši proizvodi pružaju potpun i zdrav ugođaj našim potrošačima i doprinose celokupnom razvoju zdrave ishrane kompletnog društva. Želimo da učinimo da naš čaj učini da se ljudi osećaju dobro. Želimo da bude dobro za ljude koji u njemu uživaju bez razmišljanja o negativnim posledicama po životnu okolinu. Svaki gutljaj čini da se osećamo dobro. Ovo je nešto za šta radimo vredno i bez prestanka, rastemo bolji iz dana u dan, gutljaj po gutljaj.

Odgovornost o poreklu

Inicijativa Alijanse kišnih šuma

Blisko partnerstvo sa Rainforest Alliance još od 2012.

Društveno odgovorni projekti

Partnerstva

Nabavka organskih sirovina

Odgovornost o poreklu

Naš lanac nabavke

Kupujemo oko 300 sirovih materijala od 150 dobavljača iz 50 različitih zemalja. Sa skoro 80% dobavljača imamo dugogodišnju saradnju.

Održiva kompanija

Ambalaža iz održivog razvoja

TEEKANNE preuzima odgovornost od početka - ne samo za sirovine koje koristimo, već i za pakovanja.

Obaveza prema zajednici

Zelena električna energija za našu proizvodnju.

Svi TEEKANNE proizvodni pogoni koriste isključivo zelenu električnu energiju od 2020.

Mala dela - veliki efekti

Dobar osećaj
je dobrog ukusa

Prirodno organsko

Kontinuirano širimo paletu organskih proizvoda i samim tim povećavamo kupovinu organsko sertifikovanih sirovina.

Održivi životni stil

Pokret, relaksacija i samosvesnost - sve je u blendu.

„Probleme ne osećate na svom pragu, ali ih vidite u drugim zemljama. Svi mi snosimo globalnu odgovornost za našu prirodu!“

Frank Šibel (Frank Schübel)
Direktor TEEKANNE grupacije

Upotreba kolačića

Prihvatam upotrebu kolačića koji su neophodni za funkcionisanje web sajta (potrebni kolačići), kako bi mi ponudili proizvode i usluge koji odgovaraju mojim oblastima interesovanja i omogućili prikupljanje statistika (kolačići povezani sa učinkom) i pristup prilagođen proizvodima i uslugama na veb lokaciji (marketinški kolačići). Mogu da opozovem svoj pristanak u bilo kom trenutku. Ako se sa tim ne složite, ograničićemo se na osnovne kolačiće i sadržaj neće biti prilagođen vama pojedinačno. Više informacija možete pronaći ovde. Možete da promenite svoja podešavanja u bilo kom trenutku klikom na "Podešavanje kolačića" u vrhu stranice.

Podešavanja Prihvati
Cookie Settings
Potrebni kolačići
Kolačići vezani za performanse vebsajta
Marketing kolačići
Potrebni kolačići

Kolačići su neophodni za funkcionisanje našeg vebsajta i ne mogu biti sistemski deaktivirani. Tipično, kolačići nastaju kao rezultat nastojanja da sačuvamo aktivnosti prilikom Vaših servisnih zahteva, kao što su postavka privatnih podešavanja i preferencija, prijavljivanje ili popunjavanje formi. Omogućavaju adekvatno fukcionisanje Korpe za kupovinu: obradu plaćanja i pomažu menadžmentu sigurnosnih problema, kao i saglasnost kod pravne regulative. Možete namestiti da Vaš pretraživač blokira ove kolačiće ili da Vas obaveštava o ovim kolačićima. U tom slučaju, neki delovi sajta moguće da neće raditi.

Kolačići vezani za performanse vebsajta

Kolačići nam omogućavaju da analiziramo upotrebu vebsajta, sa ciljem merenja i poboljšanja njegovih performansi. U nekim slučajevima, ovi kolačići mogu da ubrzaju proces pri kome procesuiramo Vaše zahteve i pomažu nam da se zapamte podešavanja na stranicama koje ste izabrali. Ukoliko odbijete ove kolačiće, to može rezultovati preporukama koje su loše prilagođene Vašim potrebama ili sporije reagovanje samog vebsajta.

Marketing kolačići

Kolačići na našem vebsajtu mogu biti postavljeni i od strane naših advertajzing partnera. Mogu biti korišćeni za kreiranje profila Vaših interesovanja kako bi Vam prikazali relevantne reklame na drugim vebsajtovima. Funkcionišu tako što identifikuju Vaš pretraživač i uređaj. Ukoliko odbijete ove kolačiće, postoji mogućnost da budete izloženi reklamama koje nisu relevantne za Vas; ili nećete moći da se delite sadržaj na Facebook-u, Twitter-u ili nekoj drugoj društvenoj mreži. If ukoliko se prijavite za marketinške kolačiće, onda će i performance kolačići biti aktivni jer je potreban tracking za marketinške kolačiće. Ukoliko aktivirate marketinške kolačiće takođe se slažete i sa aktivacijom kolačića za praćenje (tracking).

Sačuvaj podešavanja