Rezepte

Let it snow

TEEKANNE World of Fruits „Let it snow“ je savršen zimski čaj za ušuškane sate kod kuće. Sladak ukus puslica spaja se sa notama maline što predstavlja pravi ugođaj za celu porodicu u snežnim zimskim danima.

Recept:

Zasladite iščekivanje prvog snega uz pomoć ovih slatkih kolačića sa ukusom puslica. ⛄️

Šta vam je potrebno:

  • 3 belanca
  • 1 prstohvat soli
  • 125 g šećera

Kako se pravi:

  1. Najpre, stavite pažljivo odvojena belanca u nemasnu posudu za mućenje i dodajte so.
  2. Mutite belanca mikserom na manjoj brzini, zatim prebacite na najvišu brzinu i mutite dok ne postanu paperjasta.
  3. Dok to budete radili, postepeno sipajte polovinu od ukupne količine šećera. Kada belanca budu počela da se zgušnjavaju, dodajte preostali šećer.
  4. Sipajte smesu u kesu za šlag i istiskajte oblike sneška belića na pleh obložen papirom za pečenje.
  5. Sušite puslice u prethodno zagrejanoj pećnici (električna rerna: 80 °C, gas: stepen 1, konvekcijska pećnica: 60 °C) na srednjoj polici oko tri sata.
  6. Nakon što se ohlade, nacrtajte im lice bojama za hranu.

A sada, neka pada sneg! ❄️

Novo
Neka pada sneg
Voćni čaj
Neka pada sneg
Upotreba kolačića

Prihvatam upotrebu kolačića koji su neophodni za funkcionisanje web sajta (potrebni kolačići), kako bi mi ponudili proizvode i usluge koji odgovaraju mojim oblastima interesovanja i omogućili prikupljanje statistika (kolačići povezani sa učinkom) i pristup prilagođen proizvodima i uslugama na veb lokaciji (marketinški kolačići). Mogu da opozovem svoj pristanak u bilo kom trenutku. Ako se sa tim ne složite, ograničićemo se na osnovne kolačiće i sadržaj neće biti prilagođen vama pojedinačno. Više informacija možete pronaći ovde. Možete da promenite svoja podešavanja u bilo kom trenutku klikom na "Podešavanje kolačića" u vrhu stranice.

Podešavanja Prihvati
Cookie Settings
Potrebni kolačići
Kolačići vezani za performanse vebsajta
Marketing kolačići
Potrebni kolačići

Kolačići su neophodni za funkcionisanje našeg vebsajta i ne mogu biti sistemski deaktivirani. Tipično, kolačići nastaju kao rezultat nastojanja da sačuvamo aktivnosti prilikom Vaših servisnih zahteva, kao što su postavka privatnih podešavanja i preferencija, prijavljivanje ili popunjavanje formi. Omogućavaju adekvatno fukcionisanje Korpe za kupovinu: obradu plaćanja i pomažu menadžmentu sigurnosnih problema, kao i saglasnost kod pravne regulative. Možete namestiti da Vaš pretraživač blokira ove kolačiće ili da Vas obaveštava o ovim kolačićima. U tom slučaju, neki delovi sajta moguće da neće raditi.

Kolačići vezani za performanse vebsajta

Kolačići nam omogućavaju da analiziramo upotrebu vebsajta, sa ciljem merenja i poboljšanja njegovih performansi. U nekim slučajevima, ovi kolačići mogu da ubrzaju proces pri kome procesuiramo Vaše zahteve i pomažu nam da se zapamte podešavanja na stranicama koje ste izabrali. Ukoliko odbijete ove kolačiće, to može rezultovati preporukama koje su loše prilagođene Vašim potrebama ili sporije reagovanje samog vebsajta.

Marketing kolačići

Kolačići na našem vebsajtu mogu biti postavljeni i od strane naših advertajzing partnera. Mogu biti korišćeni za kreiranje profila Vaših interesovanja kako bi Vam prikazali relevantne reklame na drugim vebsajtovima. Funkcionišu tako što identifikuju Vaš pretraživač i uređaj. Ukoliko odbijete ove kolačiće, postoji mogućnost da budete izloženi reklamama koje nisu relevantne za Vas; ili nećete moći da se delite sadržaj na Facebook-u, Twitter-u ili nekoj drugoj društvenoj mreži. If ukoliko se prijavite za marketinške kolačiće, onda će i performance kolačići biti aktivni jer je potreban tracking za marketinške kolačiće. Ukoliko aktivirate marketinške kolačiće takođe se slažete i sa aktivacijom kolačića za praćenje (tracking).

Sačuvaj podešavanja