Mala dela - veliki uticaj

Članstvo na platformi respACT

TEEKANNE je član platforme respACT, vodeće austrijske korporativne platforme za odgovorno upravljanje.

Mreža respACT ima oko 300 kompanija članova, koje doprinose održivom razvoju Austrije. Ponosni smo na to što smo deo ove zajednice.

Korišćenje mašine za pretragu Ecosia

Na svim lokacijama kompanije TEEKANNE postavili smo mašinu za pretragu Ecosia kao standardnu mašinu za pretragu.

Jednostavni princip „ održive mašine za pretragu“: Ko započne pretragu na mašini Ecosia, na taj način sadi drveće. Kompanija koristi prihod od oglašavanja kako bi se angažovala u zaštiti životne sredine. Na taj način smo podržali već 20 projekata sadnje drveća u više od 15 zemalja.

Da li ste zainteresovani? Možete dobiti više informacija i prijaviti se na: https://www.ecosia.org/?c=de

Svakog dana za gutljajčić bolje

Pod ovim geslom neprekidno radimo na sprovođenju strategije održivosti kompanije TEEKANNE. To po nama znači da se svesno uvek usredsređujemo na mala dela. Iz tog razloga smo nedavno revidirali naš koncept otpada i intervale čišćenja u kancelarijama. Time želimo da obezbedimo još bolje odvajanje otpada i uštedu sredstava za čišćenje.

Pročitaj više

Socijalno angažovanje

Održivo pakovanje

Upotreba kolačića

Prihvatam upotrebu kolačića koji su neophodni za funkcionisanje web sajta (potrebni kolačići), kako bi mi ponudili proizvode i usluge koji odgovaraju mojim oblastima interesovanja i omogućili prikupljanje statistika (kolačići povezani sa učinkom) i pristup prilagođen proizvodima i uslugama na veb lokaciji (marketinški kolačići). Mogu da opozovem svoj pristanak u bilo kom trenutku. Ako se sa tim ne složite, ograničićemo se na osnovne kolačiće i sadržaj neće biti prilagođen vama pojedinačno. Više informacija možete pronaći ovde. Možete da promenite svoja podešavanja u bilo kom trenutku klikom na "Podešavanje kolačića" u vrhu stranice.

Podešavanja Prihvati
Cookie Settings
Potrebni kolačići
Kolačići vezani za performanse vebsajta
Marketing kolačići
Potrebni kolačići

Kolačići su neophodni za funkcionisanje našeg vebsajta i ne mogu biti sistemski deaktivirani. Tipično, kolačići nastaju kao rezultat nastojanja da sačuvamo aktivnosti prilikom Vaših servisnih zahteva, kao što su postavka privatnih podešavanja i preferencija, prijavljivanje ili popunjavanje formi. Omogućavaju adekvatno fukcionisanje Korpe za kupovinu: obradu plaćanja i pomažu menadžmentu sigurnosnih problema, kao i saglasnost kod pravne regulative. Možete namestiti da Vaš pretraživač blokira ove kolačiće ili da Vas obaveštava o ovim kolačićima. U tom slučaju, neki delovi sajta moguće da neće raditi.

Kolačići vezani za performanse vebsajta

Kolačići nam omogućavaju da analiziramo upotrebu vebsajta, sa ciljem merenja i poboljšanja njegovih performansi. U nekim slučajevima, ovi kolačići mogu da ubrzaju proces pri kome procesuiramo Vaše zahteve i pomažu nam da se zapamte podešavanja na stranicama koje ste izabrali. Ukoliko odbijete ove kolačiće, to može rezultovati preporukama koje su loše prilagođene Vašim potrebama ili sporije reagovanje samog vebsajta.

Marketing kolačići

Kolačići na našem vebsajtu mogu biti postavljeni i od strane naših advertajzing partnera. Mogu biti korišćeni za kreiranje profila Vaših interesovanja kako bi Vam prikazali relevantne reklame na drugim vebsajtovima. Funkcionišu tako što identifikuju Vaš pretraživač i uređaj. Ukoliko odbijete ove kolačiće, postoji mogućnost da budete izloženi reklamama koje nisu relevantne za Vas; ili nećete moći da se delite sadržaj na Facebook-u, Twitter-u ili nekoj drugoj društvenoj mreži. If ukoliko se prijavite za marketinške kolačiće, onda će i performance kolačići biti aktivni jer je potreban tracking za marketinške kolačiće. Ukoliko aktivirate marketinške kolačiće takođe se slažete i sa aktivacijom kolačića za praćenje (tracking).

Sačuvaj podešavanja